Arganolie priser

Hvorfor er der så forskellige priser på arganolie?

Der er stor forskel på salgspriserne på arganolie og det er uanset om man køber arganolie i Matas, i helsekostbutikker, hos frisøren eller online.

Der er naturligvis forskel på hvad det samlede produkt koster netto for forhandlerne at indkøbe og der er mange faktorer der spiller ind, herunder indpakningen og om det købes via distributører i EU eller direkte i Marokko.

Priserne er derudover også afhængige af årets høst af arganfrugten i Marokko, da der ikke er ubegrænsede mængder tilgængeligt. Alene prisen på argankerner er f.eks. steget med næsten 100% siden september/oktober 2012 og indtil nu.

Kan man så ud fra prisen på arganolie hos de forskellige forhandlere konkludere at dyrere er bedre?

Nej det kan man faktisk ikke. DE BILLIGSTE ARGAN OLIER KAN KØBES HER der sælges på markedet lige nu er faktisk de mest friskpressede (læs nyeste) da olien ikke generelt når at stå på lager længe før den er solgt til forbrugeren eller andre forhandlere.

Du kan eksempelvis købe billig arganolie hos vor annoncør her på siden eller dennes forhandlere der også er at finde på internettet. Cosmos-Co har som enkelte andre altid 100% ren arganolie presset indenfor 1-1½ måned før levering til kunden.

Priserne på internettet starter ved omkring 80 dkk og opefter og med mængderabatter hos en del af udbyderne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Arganolie priser, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*