Argan olie og psoriasis

Sådan anvender du argan olie til behandling mod psoriasis.

Kløen, smertefuldhed, rødme er for nogle med psoriasis dagligdag. Personer med psoriasis kan føle sig hjælplpeløse, da der ikke findes nogen mirakelkur der får generne til at forsvinde. Ren Argan olie har vist sig at være effektiv for nogle psoriasis patienter. Ren argan olie er et 100% naturligt produkt og er ganske effektivt, let at anvende og der er ikke konstateret nogle bivirkninger ved brugen. Er du på nogen måde i tvivl, så tag en snak med din læge inden du begynder at anvende argan olie til lindring af din psoriasis. Argan olie til brug for psoriasis skal være 100% ren arganolie.

Lindring af psoriasis med argan olie.

Det er ikke alle typer psoriasis som argan olie virker mod, men årsagen til at den virker på bestemte typer psoriasis skal findes i sammensætningen af argan oliens fedtsyrer og carotenoider. Disse er med til at afbalancere hudens naturlige fugtighed og dermed lindre psoriasis udbrud.

Tør hud gør generne ved psoriasis værre, og derfor er det vigtigt at psoriasis patienter dagligt holder huden fugtig ved brug af argan olie, også når der ikke er et psoriasis udbrud. Det store indhold af Vitamin E i argan olie er en af årsagerne til at argan olie virker bakteriehæmmende og dermed anti-inflammatorisk.

Sådan får du den optimale effekt af argan olie mod psoriasis.

Når du starter med at bruge argan olie mod psoriasis, så vil du mærke en mindre lindring af både smerter og kløe og forsøg dig frem med mængden af argan olie, men mere er ikke nødvendigvis bedre. Smør gerne stederne med udbrud 2-3 gange dagligt.

  1. Rens/vask området med en meget mild sæbe, fri for sulfater, farvestoffer og parfume.
  2. Fordel olien (1-3 dråber) nænsomt, ikke påføre/gnide for hårdt.
  3. Massér olien rundt i udbruddet indtil olien er absorberet (trængt ind) i huden.

Psoriasis kan også forekomme på hovedbunden. Det er vanskeligt at behandle psoriasis i hovedbunden fordi shampoo, der bruges mod psoriasis vaskes bort efter få minutter. Ren Argan olie kan effektivt også ti at behandle psoriasis i hovedbunden, følg denne vejledning:

  1. Påfør nok olie (dråbevis) til du dækker området hvor udbruddet er.
  2. Massér rundt i hovedbunden indtil olie er absorberet.
  3. Placer et håndklæde eller en badehætte på hovedet natten over for at styrke virkningen ved at holde på fugtigheden.
  4. Vask med en skånsom shampoo (helst uden sulfater, farvestoffer og parfumer) næste morgen.

Du kan også løbende behandle hovedbunden ved at påføre nogle dråber om morgenen og lade det virke dagen igennem. Argan olie optages hurtigt og ved korrekt dossering påvirker det ikke “vægten” af dit hår. Husk at gentage ovenstående dagligt eller efter behov.

Image Hosted by ImageShack.us

Skriv gerne dine kommentarer og oplevelser ved brug af argan olie mod psoriasis, det vil kunne hjælpe andre til at få det lidt nemmere i hverdagen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Argan olie og psoriasis, 7.6 out of 10 based on 9 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*